Hírek

Elérhetőségek

TOP-5.3.1-16-BK1-2017-00004. azonosítószámú pályázat

Helyi közösségek fejlesztése Csengőd, Akasztó, Kaskantyú, Páhi, Soltszentimre és Tabdi településeken-TOP-5.3.1-16-BK1-2017-00004 pályázat támogatásával lehetőséget kaptunk a helyi identitás és kohézió erősítésére.

Ezt a munkát hat település, összefogással végezzük.

 

Konzorcium vezető:

Csengőd Község Önkormányzata

 

Konzorciumi partnerek:

Akasztó Község Önkormányzata

Kaskantyú Község Önkormányzata

Páhi Község Önkormányzata

Soltszentimre Község Önkormányzata

Tabdi Község Önkormányzata

 

Célunk a helyi közösségek fejlesztése, a közösségi szerepvállalás, a közösségi kezdeményező- és cselekvőképesség elősegítése.

Elengedhetetlenül fontosnak tartjuk, hogy mindenki tartozzon valamilyen csoporthoz, közösségi és társadalmi beágyazottságban éljen.

Ösztönözni, támogatni kívánjuk, hogy mindenkinek legyen esélye-lehetősége, indíttatása saját életfeltételeinek javítására, kész és képes legyen a pozitív változásokra irányuló közös cselekvésben való részvételre. A településeken már készítettünk interjúkat, melyek eredményét közösségi és nyilvános beszélgetések során teszünk közzé, és gondoljuk tovább.

 

Ez a kérdőív arra hivatott, hogy betekintést adjon a településen élők életébe, viszonyulásaiba, igényeibe, felfedje az emberi- és kapcsolati tőkében rejtőző helyi erőforrásokat, alapot adjon a települési közösségi cselekvési terv kidolgozására és megvalósítására.

 

A kérdőívek feldolgozását követően tájékoztatni fogjuk és együtt gondolkodni hívjuk a lakosságot az eredményekről, visszajelzésekről.

 

Kérjük töltse ki a kérdőívet és vigye el települése művelődési házában, könyvtárában, polgármesteri hivatalában, általános iskolájában, óvodájában, megjelölt vendéglátó helyiségében lévő gyűjtőpontokba.

 

Buzdítsa ismerőseit, hogy a település érdekében a kérdőív kitöltésével segítse munkákat!

 

Köszönettel:

                        Csengőd Község Önkormányzata

 

Csatolmány(ok):